Om mig

Mit navn er Emil Obel, jeg er 18 år gammel og kommer fra Kongens Lyngby. Til dagligt går jeg i 3.g i gymnasiet, er amatørbager og “kage-blogger” på min Instagram-profil, @emil.obel.

Jeg elsker at at bage og at være kreativ. Jeg begyndte at bage som 11-årig, men har først siden 2015, som 14-årig, bagt ofte, taget billeder af mine kager og været aktiv på Instagram. Idag bager jeg gerne 2-3 gange om ugen og laver alt fra simple bradepandekager og muffins til vilde lagkager og chokolade-showpieces (skuestykker).

Jeg synes det er sjovt når bagværket kan fortælle en historie eller tage én med ind i et andet univers. Derfor lader jeg mig ofte inspirere af- og tager udgangspunkt i et bestemt tema og gennemtænker og designer hele min kage omkring dette. Sådan at både smag, udseende og tanken bag kagen spiller sammen. Det kunne for eksempel være en smagskombination, et land eller en bestemt kultur, en stilart, en god film eller noget helt andet, jeg lader mig inspirere af.

I 2018 vandt jeg DR’s Den Store Bagedyst, hvilket kun har givet mig mere lyst til at dele ud af min interesse for bagning og søde sager. Derfor vil jeg her på siden dele opskrifter på alt fra helt enkelt hverdagsbagværk, til vilde og mere tidskrævende kage-kreationer. Forhåbentligt kan jeg inspirere andre til at gå i køkkenet og være kreative og nytænkende. Hvis du kaster dig over nogle af mine opskrifter vil jeg helt vildt gerne se dit resultat, så du må endelig bruge #emilobel  eller tagge mig på @emil.obel på Instagram.

Velkommen til min side…