Opgrader den klassiske kransekage til disse små kransekagebidder med en frisk og syrlig smag af passionsfrugt og kokos. 

Opskriften er udviklet for- og kan ligeledes findes i Alt for Damerne.

Ingredienser:

15 små stykker

Kransekagen:

  • 150 g marcipan
  • 45 g flormelis
  • 30 g æggehvide
  • 30 g kokosmel
  • Lidt ekstra æggehvide
  • Ca. 25 g frysetørret passionsfrugt
  • Ca. 100 g sukker

 

Fremgangsmåde:

  1. Rør marcipan, flormelis, æggehvider og kokosmel grundigt sammen til de ringen klumper er. 
  2. Fordel massen i en smurt silikoneform eller sprøjt den ud til små stykker kransekagekonfekt. 
  3. Bag ved 180° alm ovn i 15 minutter eller til de er gyldne. Lad derefter kagerne køle helt af.
  4. Befri kagerne fra formen og pensl dem med lidt æggehvide og dæk dem af frysetørret passionsfrugt rørt sammen med sukkeret.

Tip: Erstat kokosmelet af hakkede nødder og den frysetørrede passionsfrugt af andre slags frysetørrede bær eller frugt.